Київ і область накриють грози: негода вже близько / фото Ігор Кібальчич

До 22:30 у понеділок, 24 липня, Київську область накриють грози, що триматимуться до кінця ночі, повідомив Український гідрометеорологічний центр.

"Попередження про небезпечні  метеорологічні явища по Київщині. У найближчу годину 24 липня з утриманням до кінця ночі 25 липня гроза", – йдеться в повідомленні.

Український гідрометеорологічний центр зазначає, що в регіоні оголошено перший, "жовтий" рівень небезпечності.

Відео дня

В Київській міській державній адміністрації нагадують, що під час грози фахівці рекомендують зачиняти вікна та не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері. 

"У разі сильного вітру – триматися подалі від рекламних щитів і дерев, не паркувати поруч із ними автівки", – нагадує столична влада.

Погода в Києві - останні прогнози

Синоптики прогнозують, що цього тижня Київська область перебуватиме в полі зниженого тиску, а отже короткочасні дощі та грози можливі у столичному регіоні ледь не щодня.

Як повідомляв Погода УНІАН, у вівторок, 25 липня, на мешканців столиці чекає непроста погода: температура підвищиться, однак впродовж дня очікується гроза. Негода у цей день також завітає до західних і в більшості північних та Вінницькій областях. 

Вас також можуть зацікавити новини: