Прогноз погоди в Україні на 4 квітня / фото УНІАН

У неділю, 4 квітня, практично всю Україну заллють дощі, місцями посилюються до злив. Сухо буде тільки в Чернівцях, Черкасах та Полтаві. Температурний максимум останнього вихідного на цьому тижні складе +12°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожНа вихідних дощі не відступлять і похолодання в Україні продовжиться (карта)

Відео дня
  • Центральні регіони заллють дощі, при цьому вдень час від часу буде показуватися сонце. Сухо буде тільки на Черкащині. Температура вдень коливатиметься на рівні +8°...+12°, а вночі опуститься до 0°...-2°.
  • На заході України також дощитиме, мінлива хмарність. Опади не зачеплять тільки Чернівці. Вдень очікується +7°...+9°, а вночі вдарить мороз до -3°.
  • На півночі очікуються зливи і хмарність з проясненнями. Температура вдень не опуститься нижче +10°, а вночі нижче -2°.
  • Південь цього разу не стане винятком ні в плані температури, ні в плані погоди: Миколаїв, Одесу, Херсон і Сімферополь також заллє дощами. Температура вдень +10°, а вночі +2°.
  • На сході також очікується дощова погода з проясненнями, винятком цього разу стане Полтава: тут очікується мінлива хмарність, без опадів. Стовпчики термометрів вдень досягнуть позначки в +11°, а вночі опустяться до -1°.

Народні прикмети 4 квітня

4 квітня - Василія священномученика. На Василія сонце в кругах - до врожаю.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: