На вихідних температура в Україні підвищиться / фото Mariya / Pixabay

П'ятниця в Україні буде свіжою, а відчутне підвищення температури очікується на вихідних. Про це свідчить прогноз синоптика Наталки Діденко.

Так, за її даними, сьогодні найтепліше буде у західних областях - до +9...+14 градусів. На півдні України градуси очікуються стриманішими, +8...+11 градусів. У більшості областей ж температурна картинка досить однобарвна, протягом дня +6...+9 градусів.

15 березня, за даними Наталки Діденко, опади більш ймовірні у центральній частині України, на півдні та сході - дощ, подекуди з мокрим снігом. На півночі без істотних опадів, а на заході навіть очікуються сонячні прояснення.

Відео дня

У Києві 15 березня опадів не передбачається. Вітер південно-східний, помірний. Вдень стовпчики термометрів покажуть +6...+8 градусів.

"У суботу, 16-го березня, в Україні потепліє, хіба що холодний "язик" із північного сходу не дасть теплу поширитися аж до Вінниччини і навіть Одещини. А ось у неділю потепліє в більшості областей України, проте в західних областях 17-го березня навпаки, похолоднішає і пройдуть дощі", - повідомила синоптик.

Дощі в Україні - коли знадобиться парасолька

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, до кінця тижня в Україні місцями дощитиме. Так, 16 березня дощова погода утримається на Донбасі, у Приазов'ї та Криму, а 17 березня парасолька знадобиться вже майже всім, адже на більшій частині території країни пройде невеликий, подекуди помірний дощ.

Вас також можуть зацікавити новини: