У Києві очікується похолодання та дощі з вітром / фото Борис Корпусенко, УНІАН

На цьому тижня у Києві очікується погіршення погоди. Про це на своїй сторінці у Facebook попередила відомий синоптик Наталка Діденко.

Вона розказала, що найближчими днями у столиці буде сухо та тепло, але вже напередодні вихідних погода зміниться: атмосферний фронт принесе дощі, сильний вітер та зниження температури.

"Кияни! Йдіть гуляти, ходити, щось робіть - бо сухо, тепло, красиво. А вже під наступні вихідні - атмосферний фронт, дощі, похолодання, сильний вітер, вдома тепліші штани і фліси", - написала синоптик.

Відео дня

За її даними, температура у столиці опуститься до осінніх +18 градусів.

Погода в Україні та на Кивщині - прогноз на 11 вересня

Сьогодні, за даними Українського гідрометцентру, в Україні очікується мінлива хмарність. По всій країні збережеться погода без опадів.

Вітер буде змінних напрямків, а його швидкість становитиме 3-8 м/с. Температура вдень підійматиметься до 19-24°, а на Закарпатті очікуються літні 30°.

На Київщині, за даними синоптиків, також очікується мінлива  хмарність, без опадів. Вітер буде змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с. Температура вдень по області підійматиметься до 19-24°, а у Києві очікується близько 22-24°.

Вас також можуть зацікавити новини: