На заході України очікуються заморозки / фото Pixabay

27 та 28 квітня на заході України очікуються заморозки. Про небезпеку попередила синоптик Наталка Діденко.

Вона розказала, що сьогодні у західних областях буде холодно, вдень не вище +8...+13 градусів та дощі. "Проте саме ці дощі своєю щільною хмарністю не пустять заморозки. Поки що", - пояснила синоптик.

"А ось у ніч на 27 квітня дощі підуть собі далі, хмари розсіються, небо прояснить і тут вже ймовірність заморозків реальна: отже, вночі 27 квітня у західних областях України передбачаються заморозки!" - попередила фахівець.

Відео дня

Вона зазначила, що вночі 28 квітня ймовірність заморозків на заході України посилиться і навіть торкнеться прилеглих областей - Вінницької та Житомирської.

"Прикривайте, захищайте, що можете, перевіряйте, що боїться заморозків, а що не дуже. Та й самі тепліше одягніться", - порадила Наталка Діденко.

На сході України тим часом буде дуже тепло, каже синоптик, вдень до +15...+21 градуса.

Погода 26 квітня - прогноз на сьогодні

За даними Погода УНІАН, сьогодні в Україні прийде різке похолодання. Першими його відчують жителі західних областей, де стовпчики термометрів опустяться до +10°...+11°. Разом з похолоданням прийдуть й дощі. Сьогодні опади очікуються не тільки на заході, а також місцями у північних, центральних та південних областях.

Вас також можуть зацікавити новини: