Сьгодні вдень та вночі в Україні ще буде морозно / фото УНІАН

До України сьогодні, 17 січня, прийшло похолодання. Але воно буде короткочасним. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відомий синоптик Наталка Діденко.

За її даними, "мінус" в Україні ще триматиметься найближчої ночі на Лівобережжі України ,а потім погода різко зміниться - очікується потепління з дощами.

"Морозна погода втримається вночі 18-го січня на Лівобережжі України, а вже вдень у четвер у більшості областей очікується +2...+7 градусів та ще й з дощем!" - повідомила Наталка Діденко.

Відео дня

Погода в Україні найближчими днями - що прогнозують синоптики

За даними синоптика Укргідрометцентра Наталії Птухи, найближчими днями в Україні очікується деяке коливання температури, а наприкінці тижня повернеться справжня зимова погода.

За прогнозом, вдень 18 січня температура в Україні підвищиться до "плюсів", почнуться дощі та посилиться вітер. 19 січня по всій Україні, крім півдня, пройде мокрий сніг, який місцями перетворюватиметься на дощ.

Надалі, за даними синоптика, опади поступово припинятимуться, і на вихідних вже очікується спокійна погода.

19 та 20 січня температура повітря на півдні вночі буде +1...+6, вдень повітря прогріється аж до +6...+12. На решті території вночі очікується від -3 морозу до +3 тепла, а у західних областях вночі підморозить до -1...-6.

Вас також можуть зацікавити новини: