19 грудня в Україні буде переважно тепло, але не по всій країні / фото УНІАН

У вівторок, 19 грудня, в Україні буде тепло, а у Закарпатській області буде незвично прохолодніше. Про це каже відомий синоптик Наталка Діденко.

"Очікується також тепла погода з температурою повітря +2...+8 градусів, прохолодніше буде на сході та - що незвично - на Закарпатті, десь в межах від 1 морозу до 3 градусів тепла", - каже синоптик.

За її даними, дощі завтра пройдуть місцям на заході, півночі, на Черкащині та Вінниччині. На решті території збережеться погода без істотних опадів.

Відео дня

Вітер буде західного, південно-західного напрямку. "Веселий, рвучкий, на заході та півночі можливі сильніші пориви до 15-18 метрів за секунду", - попередила синоптик.

Погода у Києві

У Києві 19 грудня місцями пройдуть невеликі опади. Також у столиці, за даними Наталки Діденко, очікується поривчастий південно-західний вітер. Протягом дня буде тепло, до +4...+6 градусів.

Погода в Україні - прогноз на тиждень

Поточний тиждень в Україні буде теплим. За даними Погода УНІАН, температура впродовж найближчих днів несуттєво коливатиметься. Лише наприкінці тижня очікується деяке похолодання, однак вдень морозів все одно не буде - лише вночі у кількох областях температура знижуватиметься до -1°...-2°. Також впродовж тижня в Україні періодично дощитиме, місцями опади будуть з мокрим снігом.

Вас також можуть зацікавити новини: