Погода в Україні / фото ua.depositphotos.com

До кінця тижня погода в Україні зазнає деяких змін. Зокрема, очікуються невеликі періодичні дощі та посилення вітру. Такий прогноз зробив синоптик Ігор Кібальчич, передає "Метеопрог".

У четвер, 10 листопада, в Україні утримається погода без опадів, однак у західних областях ввечері атмосферний фронт спричинить невеликі дощі. Вітер, за прогнозом синоптика, матиме швидкість 5-10 м/с. Вдень стовпчики термометрів покажуть значення +9…+14 °С, а на Одещині потеплішає до +17 °С.

За прогнозом Ігоря Кібальчича, перед вихідними у західній частині України та на Київщині пройде невеликий, подекуди помірний дощ. На решті території країни без істотних опадів, але подекуди можливі тумани. Температура повітря становитиме вночі +3…+8 °С, вдень +7…+12 °С, на півдні - до +12…+16 °С.

Відео дня

На вихідних, 12 та 13 листопада, погода очікується без істотних опадів, лише вночі суботи місцями у західних областях пройде невеликий дощ. Температура повітря суттєво не зміниться.

"Вітер у суботу північно-західний, 5-10 м/с, у неділю очікується його посилення до 9-14 м/с, на Лівобережжі вдень окремі пориви до 15-20 м/с", - попередив синоптик.

В Україну прийшло потепління - як довго воно протримається

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчий тиждень в Україні буде відносно теплим, без різких стрибків і перепадів температур. Опадів буде небагато і вони будуть несильними. До кінця тижня по всій країні трохи похолоднішає.

Від сьогодні в усій Україні потеплішає. Про це розказала синоптик Наталка Діденко. Проте, за її прогнозом, це потепління триватиме недовго. Вже наступного тижня в Україну прийде похолодання.

Вас також можуть зацікавити новини: