В Україні очікується зниження температура на 3-6 градусів / фото KleeAlee / Pixabay

На цьому тижні в Україні фіксуватимуться періоди сонячної та дощової погоди. Напрямок вітру змінюватиметься, а у другій половині тижня очікується зниження температури. Про це повідомляють в Українському гідрометцентрі

За даними синоптиків, сьогодні в Україні буде без опадів, лише на крайньому заході країни вдень пройде невеликий дощ. Вранці 31 жовтня у південних областях місцями туман.

В середу в більшості областей пройдуть помірні дощі. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Сьогодні в Карпатах швидкість поривів вітру сягатиме 19-24 м/с, а завтра в Україні місцями пориви 15-20 м/с.

Відео дня

Температура вночі 7-14°, у східних областях 4-10° тепла, вдень 14-20°, на півдні країни  - до 24°. 1 листопада в західних та північних областях 11-16°.

"2 листопада в Україні переважно без опадів, вітер послабшає, очікується зниження температури на 3-6°", - кажуть в Укргідрометцентрі.

3 листопада вночі у південній частині та північних областях, а вдень у східних областях пройдуть дощі. На решті території буде без опадів. Температура 3 листопада вночі становитиме 0-6° тепла, вдень стовпчики термометрів покажуть 9-15°.

Зміна погоди в Україні - що відомо

Про похолодання в Україні свідчать й дані Погода УНІАН. Згідно з прогнозом, вже від сьогодні, 31 жовтня, із заходу до нас почнуть заходити дощі, які принесуть з собою деяке зниження температури. Місцями температура впаде до +8°...+10°. Однак наприкінці тижня температура знову підвищиться по всій країні, а на півдні не виключено потепління до +26°. 

Вас також можуть зацікавити новини: