В Україні пройдуть дощі, а температура знизиться / pixabay.com

Цього тижня в Україні очікується похолодання, яке супроводжуватиметься дощами. Про це свідчать дані Погода УНІАН. Вже з вівторка, 31 жовтня, із заходу до нас почнуть заходити дощі, які принесуть з собою деяке зниження температури. Місцями температура знизиться до +8°...+10°. Однак до кінця тижня температура знову підвищиться по всій країні, а на півдні не виключено потепління до +26°. 

Початок тижня в Україні буде дуже теплим. У понеділок, 30 жовтня, буде сухо, а температура в більшості областей підніметься до +17°...+21°. На півдні і місцями на заході повітря прогріється до +22°...+23°.

30 жовтня в Україні буде дуже тепло / фото УНІАН

Завершиться жовтень в Україні також теплою і переважно сухою погодою. Лише місцями на заході пройдуть дощі. 

Відео дня
31 жовтня місцями на заході України очікуються дощі / фото УНІАН

1 листопада дощі очікуються по всій країні, крім південного сходу. Температура в більшості областей знизиться до +13°...+17°, лише на півдні та південному сході буде +18°...+23°.

1 листопада в Україні дощитиме і похолодає / фото УНІАН

В середині тижня, 2 листопада, дощі припиняться, проте температура знизиться ще сильніше. На північному сході вдень буде +9°...+12°, а на решті території очікується не вище +13°...+16°.

2 листопада в Україні стане ще прохолодніше / фото УНІАН

Перед вихідними, 3 листопада, дощі охоплять більшість областей на лівобережжі та півдні України. Найтепліше буде на заході і півдні країни, де повітря прогріється до +13°...+17°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +8°...+13°.

3 листопада / в Україні знову очікуються дощі / фото УНІАН

На вихідних, 4 і 5 листопада, в Україні продовжаться місцями дощі, проте температура знову підвищиться. На півдні країні не виключено потепління до аномальних +26°. На решті території країни до кінця тижня очікується до +13°...+22°.

4 листопада в Україні потеплішає / фото УНІАН
На вихідних температура в Україні знову підвищиться / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: