Укрідрметцентр розказав про погоду найближчими днями / фото Krzysztof Niewolny / Pixabay

На цьому тижні в Україні очікуються певні коливання атмосферного тиску, подекуди пройдуть невеликі дощі, а температура поступово знижуватиметься. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Сьогодні, за даними синоптиків, в Україні буде без опадів, а повітря впродовж дня прогріється до 17-22°

4 жовтня в західних, північних та центральних областях, а 5 жовтня по всій  Україні, крім заходу та півночі, місцями пройдуть невеликі дощі. Температура вночі становитиме 8-14°, а вдень буде 17-23°. В середу вночі у східних областях температура знизиться до 4-9°, а вдень у південній частині та центральних областях повітря прогріється до 21-26°.

Відео дня

Вітер буде південно-західний та західний, його швидкість становитиме 5-12 м/с.

"4 жовтня в західних, вдень і в північних та центральних областях місцями пориви 15-20 м/с", - попереджають в Укргідрометцентрі.

6 жовтня вночі у північній частині, вдень по всій Україні, крім південно-західних областей, пройдуть невеликі дощі. Температура вночі буде в межах 6-12°, на узбережжі морів - до 15°. Вдень буде лише 13-19°, тільки у південній частині стовпчики термометрів покажуть 18-23°.

Дощі в Україні - прогноз синоптика

Про те, що дощів в Україні на цьому тижні побільшає, каже й синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, 4 жовтня опади очікуються  на заході, півночі та в центральній частині України. 5 жовтня буде сухо, а 6, 7 та 8 чергові атмосферні фронти спричинять опади по всій країні, окрім південних областей.

Вас також можуть зацікавити новини: