Сьогодні у багатьох областях України очікуються опади / фото УНІАН

Вихідні в Україні почнуться з опадів на заході, півночі та місцями в центральних областях. Разом з дощами та снігом сьогодні в ці регіони прийде невелике потепління, проте на Лівобережжі України все ще буде мороз.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде досить мокро. Повсюдно очікуються невеликі дощі, місцями - зі снігом. Тут переважатиме невелика хмарність. Вночі температура буде від -2° до +1°, а вдень повітря прогріється до +2°...+3°, а в Івано-Франківській та Чернівецькій областях - до +5°...+6°.

Відео дня

На півночі України сьогодні теж очікуються опади у вигляді мокрого снігу, а в Сумській області - просто снігу. Ночами тут градуси розподіляться нерівномірно: у Чернігівській та Сумській областях - до -10°...-12°, у Київській -5°, а в Житомирській - до -1°.  Вдень же практично скрізь буде до +2°, крім Сумщини - там очікується до -3°.

Читайте такожНа вихідних в Україну увірветься потепління-прогноз (карта)

У центрі України найхолодніше вночі буде в Черкаській та Полтавській областях, де стовпчики термометрів опустяться до -9°...-10°, на решті території в темний час доби буде до -7°...-3°. Вдень у центральних областях буде від -2° до +2°. У Вінницькій та Черкаській областях сніжитиме, можливий мокрий сніг. На решті території ймовірність опадів мала.

На жителів сходу країни сьогодні чекає невелика хмарність. Вночі морози будуть близько -9°...-7°, а вдень стовпчики термометрів покажуть -4°...-2°.

На півдні України сьогодні також буде невелика хмарність, вночі до -6°, а вдень найхолодніше буде в Запорізькій області та в Криму - від -1° до +1°. На решті території у світлий час доби очікується +3°...+5°. На півострові також очікується дощ зі снігом.

Погода в Україні 5 лютого / фото УНІАН

Нагадаємо, в лютому в Україні буде зимова погода. У другій половині місяця очікується різке похолодання, однак з 25 числа погода зміниться - почнеться потепління.

Слідкуйте за новинами погоди в Telegram-каналі Погода УНІАН.

Вас також можуть зацікавити новини: