Сьогодні частина України заллє дощами / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 29 серпня, в Україну увірвуться грози, які принесуть з собою невелике похолодання. Опади очікуються на заході країни, а також у Житомирській та Вінницькій областях. На решті території потеплішає і повернеться літня спека до +34°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде багато дощів, місцями - зливи з грозами. Температура протягом дня буде на рівні +17°...+22°.

Відео дня

На півночі країни буде набагато тепліше: повітря прогріється до +28°, але не в Житомирській області. Тут очікуються дощі з грозами, а максимальна температура становитиме +21°.

Читайте такожНа вихідних Україну накриють грози й спека до +34° (карта)

У центральних областях також тепло розподілиться нерівномірно. Прохолодніше всього буде у Вінницькій області: тут очікуються грози й до +23°. На решті території повітря прогріється аж до +32°, буде багато сонця.

На сході України сьогодні буде знову по-літньому спекотно. Місцями стовпчики термометрів покажуть +34°. Без опадів, місцями - невелика хмарність.

На півдні та в Криму - аналогічна погода. Температура протягом дня коливатиметься в межах +28°...+34°, без опадів, невелика хмарність.

Погода в Україні 29 серпня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: