Перший сніг у Києві може випасти вже наприкінці листопада / фото УНІАН

Цього року перший сніг у Києві може випасти вже наприкінці листопада.

Про це свідчать дані Gismeteo.

Згідно з прогнозом, перший тиждень листопада в столиці пройде з більш-менш теплою погодою. Часом стовпчики термометрів покажуть до +17°.

Відео дня

Проте вже з 7 числа і далі протягом двох тижнів температура в Києві знижуватиметься. Очікується до +3°...+7° вдень і до -1°...+2° вночі.

Читайте такожЖовтень цього року у Києві виявився одним з найсухіших з 19 століття

З 21 листопада і до кінця місяця в Києві очікуються опади. З цього дня, за прогнозом, температура в столиці буде на рівні +1°...+3°. У зв'язку з похолоданням очікується і перший сніг.

Так, сніг з дощем у столиці очікується 24, 25 і 27 листопада.

Погода в Києві в листопаді / сркіншот gismeteo.ua

Нагадаємо, за прогнозом народного синоптика Володимира Деркача, цього року листопад в Україні почнеться з опадів. В кінці місяця очікуються сніг, а грудень здивує "плюсовими" температурами.

Так, за його даними, дощитиме протягом майже всієї першої декади листопада. Друга десятиденка теж почнеться вологою і прохолодною погодою, але подарує нам кілька погожих, сонячних днів без опадів. Після цього, за словами синоптика, прийде похолодання, яке продовжиться і в третій декаді. У нічний час ймовірні морози. Наприкінці листопада варто очікувати навіть мокрий сніг, каже синоптик.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: