24 лютого частину України штормитиме / колаж УНІАН, фото фото ua.depositphotos.com, Укргідрометцентр

В Україні на 24 лютого оголошено штормове попередження. Попередження про небезпечні метеорологічні явища опублікував Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, у низці областей нашої країни очікується сильний вітер. Негода може призвести до порушення руху на окремих ділянках доріг та вулиць.

"24 лютого в Карпатах, вдень і в центральних, більшості північних та Одеській областях пориви 15-20 м/с", - повідомляють в Укргідрометцентрі.

Відео дня

Через негоду у вказаних областях оголошено I рівень небезпечності.

У вказаних областях 24 лютого очікуються сильні пориви вітру / фото Укргідрометцентр

Погода в Україні - прогноз на 24 лютого

У суботу, за даними Укргідрометцентру, очікуються мінлива хмарність. Без опадів, лише на крайньому заході країни вдень пройде невеликий дощ.

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, в Карпатах, вдень також у центральних, більшості північних та Одеській областях пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура вночі становитиме +2°...+7°, вдень стовпчики термометрів покажуть +8°...+13°, на Прикарпатті, Одещині та в Криму - до 15° тепла. У східних, Сумській, Полтавській та Запорізькій областях вночі очікується від +3° до -2°, а вдень повітря прогріється до +4°...+9°.

У Києві буде сухо, очікується мінлива хмарність. Вночі буде +5°...+7°, а вдень у столиці потеплішає до +10°...+12°.

Вас також можуть зацікавити новини: