23 листопада в деяких областях України очікується мокрий сніг / фото УНІАН

З завтрашнього дня, 23 листопада, в Україні різко похолодає. Разом з похолоданням прийдуть дощі та мокрий сніг. Пов'язано це з проходженням через нашу країну атмосферного фронту.

Про це розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха, повідомляє "Обозреватель".

"Останній тиждень листопада буде вже трохи нагадувати зиму. Принаймні кілька днів, особливо вівторок і середа. Саме в ці дні, особливо в північних, північно-східних, західних областях буде проходити атмосферний фронт. Там вже будуть опади змішаної фази, тобто дощ з мокрим снігом, іноді просто мокрий сніг", - пояснила синоптик.

За її словами, також очікується похолодання. 

Читайте також"Одягайтеся тепліше": синоптик спрогнозувала різке похолодання в Україні

"У ніч з понеділка на вівторок ми очікуємо практично по всій території України морози на рівні 2... 7 градусів. У південних областях буде трохи тепліше, 5...6 тепла, але все одно похолодання відчуватиметься. У північно-східних областях, на Сумщині та Харківщині, найближчої ночі може бути взагалі до -9 градусів", - попередила вона.

За даними синоптика, опади в Україні очікуються в ніч на вівторок, більшою мірою в другій половині дня вівторка, а також у середу, 24 листопада.

Нагадаємо, за прогнозом синоптика Ігоря Кибальчича, найближчими днями погода в Україні почне змінюватися: очікуються опади, похолодання та сильний вітер.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: