Новий атмосферний фрот несе в Україні похолодання / фото УНІАН

Найближчі два дні в Україні ще будуть теплими, але починаючи з 4 травня очікується надходження атмосферного фронту з північного заходу, який подекуди призведе до похолодання та невеликих опадів. Про це в коментарі УНІАН повідомила синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

"Фронт спричинить у північних областях, західних, центральних зниження температури і більшу хмарність", - сказала вона і додала, що також час від часу можуть бути невеликі дощі.

Так, зауважила Птуха, весняною погодою варто насолоджуватися сьогодні та завтра. В подальшому можуть бути зниження температури, особливо, в нічні години.

Відео дня

"На 6 і 7 число очікуємо, що нічні мінімуми будуть доволі невисокі. Наприклад, для Київщини станом на 6-7 травня вночі - лише 3-5 градусів тепла, а вдень - знову лише 10-12 градусів. Тобто знову більш прохолодна буде погода", - сказала синоптик.

Нетиповий квітень 2023 у Києві - що кажуть синоптики

Цього року квітень у Києві виявився одним з найвологіших за всю історію спостережень. Синоптики нарахували у столиці цілих 102 мм. Це 243% кліматичної норми. Через таку високу кількість дощів квітень 2023 посів сьому сходинку у рейтингу найвологіших у Києві з 1891 року.

Вас також можуть зацікавити новини: