Зеленський розповів про своє спілкування з Януковичем / УНІАН

Український шоумен, керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський розповів, як екс-президент України Віктор Янукович намагався «домовитися» з ним.

Читайте такожКоломойський розповів, хто з кандидатів у президенти фінансується олігархами

В інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону Зеленський розповів, що у нього з Януковичем було «кілька раундів розмов».

Відео дня

«Я, напевно, його знав більше, ніж інших [українських політиків]. Президентом Янукович намагався домовитись зі мною по-хорошому. Я знаю, що Ющенко просто ображався на нас – і потім вони були захоплені "дружбою" з Юлією Володимирівною [...] А Янукович - він був уже в ореолі господаря країни, у своєму власному статусі, який він сам собі створив», - наводить уривок інтерв'ю «Новое время».

За словами Зеленського, екс-президент у свій час «домовлявся» з багатьма журналістами та каналами, аби вони були лояльні до нього.

«Так я познайомився з Межигір'ям. Так, ми з ним зустрічалися. [...] Ситуація була дуже проста: я керував телеканалом "Інтер", був генпродюсером, і цим була викликана вся історія. [...] Янукович висував мені різні умови – фінансові, переходи на інші канали. Фінансові – дуже великі: $100 млн. Я не пішов – переважує моє життя, моя репутація, моя родина», - стверджує Зеленський.

Володимир Зеленський в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону також заявив, що "серйозно думає про своє висунення в президенти України.