Ткаченко заявив, що канал подасть до суду на Порошенка / фото УНІАН

Генеральний директор 1+1 Media Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть до суду на президента України Петра Порошенка після його неочікуваного приїзду до ефіру програми "Право на владу".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожПорошенко відповів на скандальні звинувачення у "справі Курченка"

Відео дня

"А після того, як ви ганебно увірвалися до нас сьогодні в ефір, приватної компанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави і не збиралися йти, навіть попри ввічливі натяки ведучої зайняти крісло в студії, і знову багато говорили - і все мимо реальних фактів, mais - excusez moi, s”il vous plait, не інакше як на позов до суду від нас ви - не заробили. Чекайте - в понеділок", - заявив Ткаченко.

За його словами, на програму кандидатів у президенти не запрошували, однак Порошенко вирішив сам приїхати на ефір. Він також підкреслив, що позов стосуватиметься і колишніх звинувачень від Порошенка на адресу телеканалу 1+1.

Нагадаємо, 11 квітня президент України Петро Порошенко несподівано з'явився в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1". Після привітального слова чинний глава української держави одразу перейшов до справи – він викликав на дебати у студії свого опонента, кандидата Володимира Зеленського.