Астролог склав прогноз для Надії Савченко / фото УНІАН

11 травня свій 38-й день народження відзначає народний депутат Надія Савченко. Астролог Влад Росс склав гороскоп для Надії Савченко.

Читайте такожСавченко вважає, що могла б очолити Міноборони або МЗС

"Судячи з її гороскопом, який включиться якраз 11 травня, вельми сумнівно, що політична кар'єра Савченко буде складатися успішно. У річному гороскопі нардепа Сонце розташувалося в Четвертому Будинку, а це - аж ніяк не Будинок кар'єри. Це означає, що можливе істотне скорочення можливостей для неї реалізувати себе в політиці або досягти якихось успіхів у цій сфері", - зазначив астролог, передає "Главред".

Відео дня

За його словами, пройти в парламент зі своєю партією або якимось політичним проектом Надії Савченко буде вельми складно.

"Однак зірки сприятимуть Савченко в плані навчання, пізнання і саморозвитку в найближчий рік. Якщо вона вирішить отримати ще одну вищу освіту, це увінчається успіхом і принесе користь. За гороскопом політика видно, що вона буде посилено вчитися. У будь-якому випадку, вона буде дуже прив'язана до якихось читань, до пізнання чогось нового", - уточнив експерт.

Крім того, Росс зазначає, що новий рік у житті Савченко з великою ймовірністю ознаменується її повним перетворенням. Це буде стосуватися і зовнішності, і її внутрішнього світу.

Він також запевнив, що Савченко більше не загрожують нові кримінальні справи або в'язниця.

"Ця сторінка в її життя вже перегорнута. Савченко б випустили з-під варти в будь-якому випадку, навіть якщо б Порошенко залишався при владі. До речі, за моїми прогнозами, у травні також випустять з в'язниці і Олександра Єфремова", - резюмував він.