Зеленський назвав своїм першим завданням припинення вогню на Донбасі і розповів, на що заради цього готовий

Президент України Володимир Зеленський наголошує на необхідності припинення вогню на Донбасі як одного із пріоритетних завдань.

Читайте також"Новий етап": Зеленський за 5 хвилин до інавгурації запостив селфі з дружиною (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави заявив у зверненні до українського народу після інавгурації у Верховній Раді.

Відео дня

«Ми повинні стати ісландцями у футболі, ізраїльтянами - в обороні рідної землі, японцями - у технологіях, швейцарцями - у вмінні щасливо жити один з одним, не зважаючи на будь-які розбіжності. І наше найперше завдання – припинення вогню на Донбасі», - сказав він.

Президент Володимир Зеленський наголошує, що готовий втратити свою посаду, аби тільки настав мир в Україні.

"Мене часто запитували, а на що ви готові заради припинення вогню? Дивне питання. А на що готові, ви, українці, заради життя близьких вам людей? На що? Можу запевнити - задля того, щоб наші герої більше не гинули - я готовий на все", - наголосив Зеленський.

"Я точно не боюсь приймати складні рішення, я готовий втрачати свою популярність, свої рейтинги, і якщо буде треба - я без вагань готовий втратити свою посаду, щоб тільки настав мир... Не втрачаючи наші території, ніколи", - запевнив президент України.

За урочистою церемонією інавгурації Володимира Зеленського можна стежити в нашій онлайн-трансляції.