Стефанчук розповів про співпрацю між президентом і ВР / фото УНІАН

Радник глави держави Володимира Зеленського – представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук серед перших законодавчих ініціатив назвав проекти законів про імпічмент та зняття депутатської недоторканності.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Стефанчук повідомив журналістам в кулуарах Верховної Ради.

«Законодавчі ініціативи підготовлені, у тому числі про які ви говорите (законопроект про імпічмент – УНІАН)», - заявив він.

Відео дня

Читайте такожПозачергові вибори Ради: у Зеленського очікують опублікування указу 23 травня

Проте Стефанчук наголосив: «Ми виходимо з того, що нам потрібно зробити у пріоритеті. У пріоритеті нам треба зробити нормальну систему доступу громадян до виборів. Все інше у нас готове і буде обов’язково внесене».

За його словами, якщо не буде налагоджена співпраця між президентом і Верховною Радою, «всі наші ініціативи підуть у «підсобку», ви ж розумієте».

«Ми обов’язково оприлюднимо той перелік, який ми плануємо внести. Він викладений, ми нічого не приховуємо. Це питання імпічменту, це питання зняття недоторканності (з народних депутатів – УНІАН)… Жодних відходів від програми і перших варіантів законопроектів у нас зроблено не було», - запевнив Стефанчук.