Стефанчук і Парубій обмінялися колкощами в Раді \ УНІАН

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук вважає, що сьогоднішня суперечка зі спікером парламенту Андрієм Парубієм на Погоджувальній раді не варта виїденого яйця.

Читайте такожУ Зеленського анонсували законопроект про покарання для нардепів за «кнопкодавство» та прогули

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив на брифінгу, коментуючи сьогоднішню сварку на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Відео дня

Стефанчук переконаний, що питання декларованої поваги до людської гідності має бути в двосторонньому порядку. «Я прийшов сюди конструктивно налаштований, отримав 150 якихось незрозумілих мені зауважень. Я відреагував виключно з юридичної точки, на яку звернув увагу пана Парубія», - зазначив представник президента.

«Але я думаю, що це не варте виїденого яйця, оскільки важливо, які дії будуть здійснені в найближчий час з ухвалення важливих рішень», - додав Стефанчук.

Сьогодні на погоджувальній раді Стефанчук і Парубій обмінялися колкощами. Зокрема, Стефанчук звинуватив керівництво парламенту у порушенні процедур при ухваленні законів і заявив, що цього більше не буде.

Спікер парламенту Андрій Парубій на погоджувальній раді дав представнику Володимира Зеленського слово попри "юридичну дилему".

"Один із депутатів подав до суду з приводу того, що представник президента не має права на виступ на погоджувальні раді. Суд прийняв рішення, але воно ще не вступило в дію, ще не дійшло в Верховну Раду. Я думаю, що ніхто не буде заперечувати, якщо я надам слово представнику президента Руслану Стефанчуку", – сказав Парубій.

Стефанчук зазначив, що ще немає рішення апеляційної інстанції, тож він має право на слово.