У Зеленського кажуть, що дуже важко працювати в цій будівлі / фото УНІАН

Команда президента Володимира Зеленського все ще планує переїзд з Адміністрації президента на Банковій через дизайн та технічні проблеми.

Зараз вони роблять все, щоб знайти правильний варіант, який буде швидким і бюджетним і в якому можна буде дотриматися всіх необхідних норм безпеки, сказав заступник голови Адміністрації президента Юрій Костюк в інтерв’ю "Новое время".

Читайте такожЗМІ дізналися, куди Зеленський може переїхати з Банкової

Відео дня

За його словами, в будівлі завжди зашторені вікна і погано працює wi-fi "через безпеку". Водночас він зазначив, що завжди прикриватися словом "безпека" не можна, і у XXI столітті проблем з інтернетом в АП бути не повинно.

"Працювати в будівлі на Банковій команді президента дуже важко. Будівля Адміністрації президента схожа на суміш університету з будинком Пшонки і зі спробою Версаля, але трошки недоробленого і бюджетного", – заявив Костюк.

"Коли ми тут провели чотири дні, ми зрозуміли, що будь-які труднощі, які є, ми маємо подолати — і переїхати звідси", — наголосив Костюк.

Заступник голови Адміністрації президента Кирило Тимошенко сказав, що команда Зеленського опрацьовує два варіанти переїзду вже цього року.

Наступного дня після інавгурації Володимира Зеленського, 22 травня, у Києві відкрили для вільного проходу людей вулицю Банкову, на якій розташована Адміністрація Президента України. Також прибрали кордони нацгвардійців, які охороняли вулицю.

Прохід Банковою закрили ще за президента-втікача Віктора Януковича під час Євромайдану. Вона була закрита для звичайних громадян і усі 5 років правління Петра Порошенка.