Зеленський проводить зустрічі з можливими кандидатами на посади / фото УНІАН

Керівник Офісу президента Андрій Богдан заявляє, що глава держави проводить зустрічі з можливими кандидатами на посади в міністерства та центральні органи влади.

Читайте такожБогдан заявив, що до нього приходив представник "смотрящих" Києва і пропонував "ділити" бюджет столиці

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час брифінгу сьогодні у Києві.

Відео дня

"Треба розуміти - процедура (призначення прем'єр-міністра) прописана законом. Скільки би ми тут з вами не гадали... але яке рішення прийме президент, я не знаю. Треба взагалі зрозуміти, що в нашій команді всі рішення приймає президент. І різні слухи і домисли не мають жодної реальності. Він проводить співбесіди, він зустрічається з багатьма людьми, в тому числі це і кандидатури на відповідні міністерства, на відповідні центральні органи державної влади. Проте кандидатуру прем'єр-міністра президенту вносить коаліція фракцій. Якщо буде створена коаліція фракцій, то це одна система координат... Якщо це буде монофракція, - інше питання", - заявив Богдан, відповідаючи на питання щодо можливих кандидатур на очільника уряду.

Але, як нагадав керівник Офісу президента, така людина має зустрічатися з депутатським корпусом, "говорити свої побажання, ідеї, моральні принципи".

"І це не буде виключно рішенням президента, хоча дуже велика відповідальність лягає саме на нього", - прокоментував глава ОП.