Зеленський в Івано-Франківську представив нового керівника області Дениса Шмигаля / фото Facebook/Денис Шмигаль

Президент України Володимир Зеленський призначив Дениса Шмигаля на посаду голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час наради з питань розвитку регіону українських Карпат в Івано-Франківській області.

Читайте такожЗеленський сьогодні відвідає Івано-Франківськ: що заплановано

Відео дня

«Хочу представити вам нову людину, справді дуже потужний менеджер і я вам особисто дуже заздрю, заздрю Івано-Франківщині, тому що обирати голів ОДА для нас сьогодні дуже важко в цілому по Україні», - заявив він.

«Хочу сказати, що людей таких, які хочуть щось гарне зробити для України за наш невеличкий термін, таких політичних волонтерів небагато, і він є одним з таких людей… Я хочу призначити Шмигаля Дениса Анатолійовича головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації», - додав президент.

***Денис Шмигаль, 1975 року народження, львів'янин. У січні 2018 року став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго").

До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації, був заступником начальника головного управління Міндоходів у Львівській області.

Зеленський призначив Дениса Шмигаля на посаду голови Івано-Франківської ОДА / фото president.gov.ua