Арсен Аваков вважає, що в Україні має з'явитися ще одна правоохоронна структура / фото: УНІАН

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що сьогодні, 23 серпня. на засіданні Ради національної безпеки і оборони (РНБО) планується обговорити питання про створення Служби фінансових розслідувань.

Читайте такожАрахамія розповів, хто з нинішніх міністрів має найвищі шанси залишитись у новому КабмініЯк передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив на Колегії Міністерства внутрішніх справ щодо аспектів діяльності органів системи МВС.

«На сьогодні в державі вкрай гостро постає питання створення єдиного органу, який буде опікуватися боротьбою з фінансовими злочинами та злочинами у податковій сфері... Це Служба фінансових розслідувань. Зауважу, що це питання обговорювалося і на декількох останніх нарадах під головуванням президента України, з Офісом президента. Сьогодні у нас буде відповідна нарада в Раді національної безпеки і оборони», – повідомив Аваков.

Відео дня

Міністр додав, що буде присутній на цьому засіданні, як і міністр фінансів Оксана Маркарова.

Як повідомляв УНІАН, Аваков вирішив звільнити керівників Національної поліції у Львівській, Закарпатській, Запорізькій та Житомирській областях через найгірші показники у розкритті злочинів.