Разумков переконаний, що у темі обміну утримуваними особами між Україною та РФ не повинно бути піару / фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков переконаний, що у темі обміну утримуваними особами між Україною та Росією не повинно бути піару.

Як передає кореспондент УНІАН, про це спікер сказав у коментарі журналістам, відповідаючи на запитання, чи має він якусь інформацію про обмін.

Читайте такожСБУ: Дата обміну полоненими між Україною та РФ ще узгоджується

Відео дня

"Поки що я не готовий це коментувати. Я думаю, що ця інформація повинна вийти, все ж таки, від Офісу президента. Тому що вони докладали головні зусилля до цього процесу. І я завжди казав і повторюю: тут немає місця піару... Іноді краще, щоб ми дізналися інформацію постфактум, побачивши хлопців і дівчат вдома, а не створювали з цього піар-заходи, а потім розводили руками і казали: "Ой, вибачте, у нас щось не вийшло", - сказав Разумков.

Як повідомляв УНІАН, 21 серпня в московському СІЗО «Лефортово» підтвердили, що до них перевели українських політв'язнів Володимира Балуха, Станіслава Клиха, Миколу Карпюка, Олександра Кольченка і Павла Гриба.

29 серпня з’явилася інформація, що в «Лефортово» етапували українського політв'язня Олега Сенцова.

Крім того, надходила інформація, що мають обміняти українського журналіста Романа Сущенка та 24 моряків.

Також повідомлялося, що обмін між Україною та РФ утримуваними особами має відбутися 29 чи 30 серпня. Однак 30 серпня в Офісі президента України наголосили, що процес переговорів щодо обміну полоненими триває.

«Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності. Коли взаємне звільнення утримуваних осіб завершиться, Офіс президента повідомить про це на офіційних каналах», - зазначили в офісі.