Олександр Лукашенко / REUTERS

Президент Білорусі Олександр Лукашенко направив листа подяки президенту України Володимиру Зеленському, в якому висловив вдячність українському лідеру за прийом у Житомирі і запросив до Білорусі.

Про це повідомила прес-служба президента Республіки Білорусь.

Лукашенко подякував Зеленському за теплий прийом білоруської делегації в Житомирі, зазначивши, що проведені переговори на вищому рівні продемонстрували солідарність країн в питаннях міжнародного порядку денного та двостороннього співробітництва.

Відео дня

"Підсумки II Форуму регіонів України та Білорусі яскраво підтверджують необхідність подальшого розвитку прямого міжрегіонального діалогу", - наголосив президент.

Читайте такожЗеленському не подобаються порівняння з Лукашенком та іншими президентами

Лукашенко висловив упевненість в успішному здійсненні всіх білорусько-українських проектів у промисловості, сільському господарстві, енергетиці, транспортній та логістичній галузях, а також у розширенні культурних зв'язків для зміцнення традицій добросусідства.

"Переконаний, що домовленості, досягнуті в Житомирі, будуть обов'язково реалізовані. Розраховую на продовження активних і змістовних контактів", - зазначив він.

Президент також запросив Зеленського відвідати з офіційним візитом Білорусь у зручний для нього час.