НАЗК: Гендиректор аеропорту “Бориспіль” Рябікін зазначив недостовірні відомості в декларації / фото УНІАН

НАЗК під час повної перевірки декларацій генерального директора Державного підприємства “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” Павла Рябікіна виявило ознаки декларування недостовірної інформації.

Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції.

Читайте такожНАЗК знайшло у Данилюка неправдиві дані в деклараціях на понад 1,6 мільйона гривень

Відео дня

За даними відомства, Рябікін, подаючи декларацію за 2016 рік, зазначив недостовірні відомості про водний засіб - стоянкове судно “Рапан”, яке належить йому на праві власності, та отриманий ним дохід від надання майна в оренду. Крім того, посадовець не задекларував власні корпоративні права та корпоративні права члена сім’ї (доньки), а також не вказав відомості про нежитлові приміщення та автомобіль, які належать доньці на праві власності, а також отриманий нею дохід від підприємницької діяльності.

Так, загальна сума недостовірних відомостей у декларації гендиректора аеропорту “Бориспіль” за 2016 рік становить понад 10,6 млн грн.

"Обґрунтовані висновки про ознаки кримінального злочину будуть спрямовані в Національне антикорупційне бюро", - йдеться в повідомленні.

Раніше УНІАН повідомляв, що Національне агентство з питань запобігання корупції повідомить Національному антикорупційному бюро України про недостовірні відомості в деклараціях народних депутатів минулого скликання на суму майже 90 млн грн.