СБУ розслідує справи проти Соловйова / фото Medialeaks

СБУ відкрила кримінальне провадження проти російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Олексій Гончаренко з посиланням на відповідь спецслужби на депутатське звернення.

Читайте такожУкраїнці побилися в ефірі шоу російського пропагандиста Соловйова (відео)

Відео дня

«Прийшла відповідь від Служби Безпеки України на мою заяву про злочини цього негідника. Хороші новини! Відкрито два кримінальні провадження, досудове розслідування яких здійснюється слідчими відділами 2 управління з дислокацією в Маріуполі і 3 управління в Сєвєродонецьку. Це вже великий крок вперед. Рано чи пізно цей брудний «рупор Кремля» відповість за свої зухвалі слова про територіальну цілісність України, які він ледь не щодня озвучує в ефірі російського ТБ і в інтерв'ю інтернет-ЗМІ», – написав депутат.

«Моя думка незмінна – хоча слідство буде в Україні, а Володя сюди точно не суне свій ніс, при цьому наші служби зможуть подати запит в Італію. Тоді романтика з дачею на озері Комо можуть позбавити там виду на проживання і внести в санкційні списки. Моя порада «солов'їному виводку» стежити за словами, а краще вже зараз шукати дачу де-небудь в Самарі!», – додав нардеп.