Зеленський потрапив на обкладинку Time / фото facebook.com/Iuliia Mendel

Авторитетний американський журнал Time присвятив головну статтю номера президенту України Володимиру Зеленському та виніс його фото на обкладинку.

Стаття "The Man in the Middle" (укр. "Людина посередині") опублікована в номері журналу, який вийде 16 грудня.

Читайте такожЗеленський назвав три теми, які хоче обговорити під час зустрічі в "нормандському форматі"

На обкладинці також написано «Чоловік посередині. Український президент Володимир Зеленський про те, як бути між Путіним і Трампом».

«За майже пів року, як він обіймає посаду президента України, Володимир Зеленський навчився стримувати свої очікування. Він не очікує, що його перший раунд мирних переговорів з Росією, які мають відбутися в Парижі 9 грудня, закінчать війну, яка триває вздовж їхнього кордону протягом останніх п’яти років», — йдеться у підписі до фото.

Владимир Зеленский на обложке Time / фото Time

Як йдеться у статті, в США демократи вважають Зеленського жертвою перевищення повноважень Трампом, через що американському президентові загрожує імпічмент, в той час як республіканці розглядають його як ключового свідка доказів невинуватості Трампа.

Time додає, що Зеленський ще має зіткнутися з президентом РФ Володимиром Путіним, щоб досягти однієї зі своїх головних цілей - припинити війну на Донбасі.

Раніше в інтерв'ю Der Spiegel, Le Monde, Time і Gazeta Wyborcza Зеленський заявив, що у будь-якому випадку не почне повномасштабну війну на Донбасі.