«Слуга народу» закликає правоохоронців відреагувати на побиття Ананченка / фото УНІАН

Партія «Слуга народу» закликає правоохоронні органи належним чином відреагувати на побиття народного депутата від цієї політсили Михайла Ананченка.

Про це йдеться в повідомленні партії в Facebook. «Погрози, залякування і насильство щодо членів нашої команди набули системного характеру. Це означає, що зміни, які ми втілюємо, – справжні, а не декоративні. Тому стара система чинить спротив так, як звикла ще з 90-х. Вони сподіваються, що зможуть знову грабувати країну, якщо ми відступимо. Але ми не здамося. Будемо боротися за краще майбутнє для України і втілювати програму змін, яку підтримали наші виборці», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожАрахамія прокоментував ініціативу Бужанського щодо скасування мовного закону

Відео дня

У партії «Слуга народу» закликали правоохоронні органи належним чином відреагувати на побиття Михайла Ананченка. «Насильство щодо громадян за їхню громадянську позицію має суворо каратися, незалежно від того – це депутат чи активіст», - наголосили в політсилі.

Як повідомляв УНІАН, народний депутат від партії «Слуга народу» Михайло Ананченко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що біля його будинку в Сумах на нього напали двоє невідомих.

Напад Ананченко пов'язує зі своєю політичною діяльністю.

«Сьогодні (15 грудня), повертаючись додому, в рідному місті Суми, на мене біля під‘їзду здійснили напад двоє молодиків в балаклавах. Такі зухвалі дії я пов‘язую з моєю політичною діяльністю та з голосуванням на наступному пленарному тижні», - написав він.