Сьогодні проходить засідання ВР / фото УНИАН

Сьогодні Верховна Рада у другому читанні розгляне законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою приведення у відповідність до закону “Про внесення змін до статті 80 Конституції України щодо недоторканності народних депутатів”.

Читайте такожСьогодні ВР розгляне питання остаточного скасування недоторканності депутатів

Як передає кореспондент УНІАН, першим питанням сьогодні розглядатиметься проект постанови про забезпечення виконання рішень Конституційного суду у сфері соціального захисту населення.

Також сьогодні повторно, з пропозиціями президента, розглядатиметься закон про тимчасові слідчі та тимчасові спеціальні парламентські комісії.

Крім того, з пропозиціями президента сьогодні також планується розглянути доопрацьований закон про державне визнання і підтримку «Пласту».

Серед іншого, сьогодні розглядатиметься питання про визначення представника Верховної Ради до складу конкурсної комісії з визначення складу наглядової ради “Експертно-кредитного агентства”.

Також розглядатиметься питання про створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо укладання угоди між Мінфіном та Спеціальним комітетом кредиторів з реструктуризації зовнішнього боргу у 2015 році.

Крім того, депутати розглянуть питання про внесення змін до складу ТСК з розслідування вибухів на складах боєприпасів.