Максим Нефьодов / Фото УНІАН

Скандальний пранкер Джокер звернувся до голови Митної служби Максима Нефьодова з проханням прокоментувати "скандал" навколо його походу на закриту вечірку в елітному київському клубі Queen.

Читайте такожРябошапка показав повідомлення від пранкера "Джокера" з вибаченням (фото)

Скріншот листування з посадовцем Джокер опублікував у своєму Telegram-каналі. За його словами, він писав Нефьодову від імені заступника голови парламентської фракції "Слуга народу" Євгенії Кравчук.

Відео дня

Пранкер заявив, що відео з Нефьодовим на вечірці спровокувало скандал, однак сам голова Митної служби нічого скандального у ньому не бачить.

"Вибач, а в чому саме скандал? Це просто нічний клуб, дівчата PJ, не оголені, я нічого жахливого не роблю", - написав у відповідь чиновник.

Telegram

Раніше ЗМІ опублікували відео з закритої вечірки в одному з найдорожчих закладів столиці - клубі Queen, де відпочивав Нефьодов.

На відео головний митник розважається в оточенні напівоголених дівчат в еротичному одязі в стилі БДСМ. Одну з дівчат головний митник країни облив гарячим воском зі свічки.

За інформацією "Страны", Нефьодов відпочивав у "таємній кімнаті" цього клубу, на вечірці De Sad, де проходить традиційне "порно-шоу".

Клуб Queen належить російському ресторанному холдингу Bulldozer Group. Власник - москвич Олександр Орлов. На офіційному сайті Bulldozer Group, зазначено, що холдинг управляє декількома десятками ресторанів по всьому світу, і серед них заклади в Росії, Україні, Казахстані, Китаї та ОАЕ.