Олександр Дубінський був обраний від "Слуги народу" на 94 окрузі / фото УНІАН

У "Слузі народу" вирішено "поділити" порівну Київську область на місцевих виборах між народними депутатами Олександром Дубінським та Артемом Культенком.

Про рішення, прийняте в "Слузі народу", повідомляє KV, посилаючись на джерело в партії.

Як пишуть ЗМІ, рішення на місцеві вибори розділити столичну область між Дубінським і Культенком прийнято 19 лютого на зустрічі співробітників ОП, керівництва партії та мажоритарників від Київської області.

Відео дня

Читайте такожУ "Слузі народу" розповіли, як можна організувати місцеві вибори для окупованого Криму

"Було оголошено, що штаби на Київщині та квоти на місцевих виборах діляться 50/50 – між Олександром Дубінським й Артемом Культенком", - йдеться у повідомленні.

Видання не уточнює, які регіони Київської області відійшли під кураторство Дубінського, а які – Культенка.

Олександр Дубінський був обраний від "Слуги народу" на 94 окрузі (Васильків, Обухів та відповідні райони). Він випередив Ігоря Кононенка (колишню "праву руку" п'ятого президента Петра Порошенка) і посів у Верховній Раді (ВР) IX скликання крісло заступника голови комітету з питань фінансів, податків та митної політики.

Артем Культенко пройшов до ВР IX скликання під №51 списку "Слуги народу". Одночасно він керував київським штабом партії на парламентських виборах. Крім того, він - співзасновник громадської організації "Спілка інвесторів транспортної інфраструктури (СІТІ) Києва".

Нагадаємо, вибори до місцевих рад повинні відбутися 25 жовтня 2020 року.