Зеленський зазначив, що наглядати в Україні стало вигідніше, ніж працювати \ president.gov.ua

 Зарплати членам наглядових рад державних компаній мають бути знижені, це питання справедливості, заявив президент Володимир Зеленський під час виступу в парламенті.

Читайте також"Цього замало": Зеленський розкритикував уряд Гончарука

«Концепція, наприклад, зарплат міністрів. Вона переглянута, це правда, виплати знижені. Але є питання до зарплат і премій членів багатьох наглядових рад. Ми розуміємо, що є закони ринку, ми не пропонуємо популістично платити мінімалку, але вибачте, коли понад 10 мільйонів громадян живуть на межі бідності, не можуть бути такі виплати людям, які, будучи в наглядових радах, від сили два або три рази прилітають в Україну», - сказав Зеленський.

Відео дня

«Сьогодні, фактично, наглядати в Україні стало вигідніше, ніж працювати. При всій повазі до наших міжнародних партнерів, громадяни нашої країни в наглядових радах наших підприємств почувають себе національною меншиною. Ми не ставимо під сумнів прозорість або ефективність роботи іноземців, їх внесок у боротьбу з корупцією. Це тільки питання справедливості і нашого почуття суб'єктності», - додав президент.