Сивохо підтвердив своє звільнення / Фото УНІАН

Сергій Сивохо підтвердив своє звільнення з посади позаштатного радника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Про це Сивохо повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Ми з Максимом Ткаченком сильно не засмутилися через втрачені "корочки", але ми переживаємо про втрачений Донбас. Тому ми будемо продовжувати допомагати президенту в його прагненні до миру! Я радий, що тепер зможу зосередитися на Національній платформі примирення і єдності. Нас вже чимало ! Продовжуємо роботу! Мир нам", - наголосив він.

Відео дня

Читайте також"Я – продюсер, я вмію організувати процес": Сивохо розповів, що робить в РНБО

Як повідомляв УНІАН, раніше Сивохо висловив думку, що в напрямку вступу України до НАТО нічого не відбувається. "Так, є прагнення. Так, воно може бути закріплено в офіційних документах, але нічого такого не відбувається. Наприклад, до НАТО не можуть вступити країни з внутрішнім конфліктом. У нас, на жаль, бойові дії", - заявив Сивохо.

12 березня під час презентації Національної платформи примирення і єдності у виставковому центрі "Парковий" у Києві сталася бійка, в ході якої штовхнули Сивохо. 15 осіб доставили в Печерське управління поліції для встановлення особистих даних і надання пояснень. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

16 березня стало відомо, що 19 народних депутатів від "Слуги народу" просять секретаря РНБО Олексія Данилова звільнити Сивохо з посади його позаштатного радника.