Рада збереться на позачергове засідання 16 квітня / фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання ВР на 13:00 16 квітня.

Про це повідомляється на сайті парламенту.

"У зв’язку з вимогою президента України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України: скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання на 13 годину 16 квітня 2020 року", - мовиться у дописі.

Відео дня

Читайте такожУ "Слузі народу" прокоментували можливість коаліції з партією Порошенка

На засіданні передбачається розглянути проект закону України про ратифікацію Угоди про грант Фонду Е5Р (Проект "Вища освіта України") між Україною та Європейським інвестиційним банком (№0034); проект закону України про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо протидії зловживанням прав народних депутатів у ході законодавчої процедури (№1043); проект закону України про внесення змін до закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (№2653).

Крім того, розглядатиметься проект закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення захисту телекомунікаційних мереж) (№2654) та проект закону України про оборонні закупівлі (№2398-д).