Фото УНИАН

Такий висновок можна зробити з його запису у Facebook щодо вчорашнього голосування у парламенті за закон №1558-1 про реструктуризацію валютних кредитів.

Гройсман пише: «Я ініціюю відверту розмову в коаліції щодо того, як ми спільно працюємо далі і що є нашими справжніми пріоритетами. Така розмова має відбутися не пізніше, ніж наступного тижня». При цьому він зазначає: «У коаліції немає місця іграм «один хороший, всі погані» або «всі хороші, хтось один поганий». Це не на руку Україні, це на руку нашим ворогам».

Читайте такожФракція БПП вимагає переголосувати закон про валютні кредити через кнопкодавство

Відео дня

Коментуючи прийняття закону №1558-1, Гройсман заявляє: «Я, як і більшість депутатів, вважаю, що ця проблема вимагає вирішення. Питання тільки в одному - яким шляхом ми її хочемо вирішувати».

За його словами, у Верховній Раді коаліція «вже не раз знаходила рішення в надзвичайно складних питаннях», але за умови, «якщо спільно зосереджені саме на вирішенні проблеми».

Як зазначає Гройсман, «таке відповідальне рішення могло і може бути знайдено і у питаннях валютних кредитів». «Але коли на передній план виходить політика та популізм - це глухий кут. Безвихідь не тільки для парламенту, але й для країни. Сподіваюся, що вчорашній день у Верховній Раді це всім наочно показав», - зазначає він.