Тарута предложил Раде провести выборы в Мариуполе и Красноармейске / visitdonbass.info

Про це свідчать дані на сайті парламенту.

Законопроект під №3361 вніс позафракційний народний депутат Сергій Тарута, який з березня по жовтень 2014 року очолював Донецьку обласну адміністрацію.

На даний момент текст документа на сайті Верховної Ради відсутній.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 25 жовтня не відбулося голосування на місцевих виборах в Маріуполі і Красноармійську Донецької області, а також в Сватовому Луганської області.

Читайте такожМіліція почала розслідувати зрив виборів у Маріуполі

Зокрема, Маріупольський виборчком відмовився приймати виборчі бюлетені, надруковані в друкарні газети "Приазовський робочий". Таке рішення було прийнято через виявлення розірваних бюлетенів, а також помилок в них.

У той же час голова ЦВК Михайло Охендовський заявив про системну протизаконну бездіяльність окремих членів Маріупольської та Красноармійської міських виборчих комісій, які відмовилися передати виборчі бюлетені 213 дільничним виборчим комісіям у Маріуполі та 37 ДВК в Красноармійську.

Читайте такожУ ЦВК назвали відповідальних за прийняття рішення про призначення дати виборів у Маріуполі та Красноармійську

Перший заступник голови парламентської фракції БПП Ігор Кононенко заявив, що Рада на початку листопада прийме закон, який дозволить провести вибори в Маріуполі та інших містах 15 листопада.

Однак ні вчора, ні сьогодні Рада коаліції не змогла домовитися щодо виборів в Маріуполі і Красноармійську.