Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, порядком денним сьогоднішнього засідання Ради передбачено розглянути понад 50 питань, більшість з яких - економічні.

Читайте такожДепутати вирішили перенести ухвалення держбюджету-2016

Зокрема це законопроект стосовно надання уряду повноважень застосовувати адекватні заходи економічного характеру до держави-агресора, а також стосовно стабілізації фінансового стану держави та удосконалення окремих положень соціальної політики.

Відео дня

Серед іншого, розглядатиметься законопроект щодо стимулювання зовнішньоекономічної діяльності, а також питання про заходи сприяння капіталізації та реструктуризації банків.

Розглядатиметься також законопроект про фінансову реструктуризацію і законопроект про створення конкурентних умов в оподаткуванні і стимулюванні економічної діяльності в Україні.

З пропозиціями президента розглядатиметься, зокрема законопроект про реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ.

Крім того, парламент сьогодні розгляне проект постанови про внесення змін до календарного плану проведення поточної сесії.

Також до сесійної зали Верховної Ради буде винесено питання про надання згоди на затримання та арешт народного депутата.