Партія регіонів не голосуватиме за зміни виборчого законодавства та виділення фінансування на проведення виборів до оприлюднення указу Президента про розпуск парламенту.

Як передає кореспондент УНІАН, про це в інтерв’ю журналістам заявив член фракції Партії регіонів Нестор ШУФРИЧ.

«Не можна виділяти кошти під те, чого ще немає», - сказав Н.ШУФРИЧ. Він упевнений, що після оприлюднення указу Верховна Рада «відреагує адекватно».

Відео дня

Н.ШУФРИЧ також наголосив, що Президент не може диктувати вимоги Верховній Раді. «Навіть в останні свої хвилини, тому що ці вибори, будуть, перш за все, кінцем для самого ЮЩЕНКА, він не може диктувати свої умови», - сказав він.

Н.ШУФРИЧ підкреслив, що у Верховній Раді прекрасно розуміють, які зміни необхідно внести до законодавства для того, щоб вибори могли відбутись.

«Ми приймемо рішення, але ЮЩЕНКО нам диктувати не буде. В нього є два козачки, яким він може диктувати – Слава КИРИЛЕНКО та Сеня ЯЦЕНЮК – хай він ними і керує. А ми, народні депутати, справжні, які не танцюють під дудку ЮЩЕНКА, знаємо, що робити у тому випадку, коли буде підписано указ», - сказав Н.ШУФРИЧ.

Також він підкреслив, що вибори не повинні бути призначені у передноворічний період. «Дуже важливо, щоб вони пройшли не перед новорічною ніччю, а в нормальні, зрозумілі й хоч якось прийнятні для громадян строки – початок грудня», - зауважив депутат.