Міліція порушила кримінальну справу за фактом нападу на керівника Бердянської міської організації Партії регіонів Олександра БУЛАТНИКОВА, якого 15 жовтня було доставлено до лікарні з численними тілесними пошкодженнями.

Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв`язків Головного управління МВС України в Запорізькій області, "у зв`язку з тим, що трапилося з депутатом, порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України - "хуліганство". Слідство веде ГУ МВС України в Запорізькій області".

За словами керівника ЦГЗ Запорізького Головного управління міліції Олександра ВОЛКОДАВА, розслідування даної справи взято на контроль главою МВС і начальником ГУ МВС у Запорізькій області.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 17 жовтня прес-служба Запорізької обласної організації Партії регіонів офіційно підтвердила інформацію про госпіталізацію керівника Бердянської міськоорганізації партії О.БУЛАТНИКОВА.

За словами керівника прес-служби Запорізької облорганізації партії Олени МАТВЄЄВОЇ, О.БУЛАТНИКОВА було госпіталізовано увечері 15 жовтня. Причиною госпіталізації стали численні тілесні ушкодження, завдані депутату невідомими в під`їзді будинку, де він мешкає.

Керівництво Запорізької обласної організації ПР розцінило напад на О.БУЛАТНИКОВА як подію, пов`язану з його "громадсько-політичною діяльністю і роллю".