Савченко не координує свої дії з

Про це йдеться у заяві «Батьківщини», переданій агентству УНІАН.

«Надія Савченко нещодавно заявила про свою участь у новому політичному проекті. Вона не координує свої дії з фракцією та партією «Батьківщина», – сказано в заяві.

Також у «Батьківщині» назвали неприпустимими переговори з терористами та їхніми ватажками, коментуючи інформацію про таємну зустріч Савченко з ватажками терористичних організацій «ЛНР» і «ДНР», поширену у ЗМІ з посиланням на джерела.

Відео дня

Читайте такожЗМІ розповіли подробиці зустрічі Савченко з терористами в Мінську

«І партія в цілому, і фракція «Батьківщина» у Верховній Раді від самого початку російської агресії проти України послідовно відстоює позицію, що переговори з терористами проводити не можна. Ця позиція нашої політичної сили зафіксована у численних заявах та виступах», – наголосили в «Батьківщині».

Як повідомляли деякі ЗМІ, Савченко 7 грудня таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

Радник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що Савченко не попереджала СБУ про свою поїздку до Мінська для зустрічі з ватажками бойовиків.