Фотоілюстрація / REUTERS

"Насправді, перемовний процес інколи набагато складніший у плані перемоги чи зради, ніж здається. Тому що з порядку денного, в тому числі завдяки перемовинам і позиції української сторони, знято питання виборів, знято питання конституційних змін", – цитує Айвазовську 5 канал.

Читайте такожНа сьогодні немає жодних перспектив організації виборів на окупованому Донбасі – Айвазовська

Вона наголосила: "Сьогодні ОРДЛО і Російська Федерація бореться за одне питання – це формула Штайнмайєра. Тому що якраз виходячи з цієї позиції, що у вересні закінчується юрисдикція прийнятого закону про особливість місцевого самоврядування, і нам потрібно мінімізувати внутрішню дискусію політичного беззмістовного характеру і розуміти, що все набагато складніше, бути мудрішими в цих питаннях".

Відео дня

Нагадаємо, українська сторона відстоюватиме позицію щодо проведення виборів на Донбасі лише після виведення російських військ.

«У спонтанній дискусії, яка останніми днями виникла у нас з нашими партнерами, ми ще раз чітко наголосили, що політичні пункти Мінських угод можуть бути реалізовані лише після очевидного й беззаперечного прогресу в їх безпековій частині», - заявляв президент Петро Порошенко.