Член КПУ, народний депутат Леонід ГРАЧ спростовує інформацію про те, що найближчим часом готується зміна керівника Компартії Петра СИМОНЕНКА.

Про це він заявив в інтерв`ю газеті «Дело » (№15 (768) від 9 лютого).

«Чому хтось вважає, що буде зміна лідера? Партія не збирається нікого міняти. Будемо дотримуватися принципу: за одного битого сім небитих дають», - сказав Л.ГРАЧ.

Відео дня

При цьому він спростував чутки, що сам хоче замінити П.СИМОНЕНКА на посту лідера КПУ «...Я і так лідер партії. Як особистість я затребувана людина. А бути формальним лідером немає бажання. Якби я цього хотів, то міг би стати ним вже давно», - сказав він.

Л.ГРАЧ вважає, що ситуація, що виникла навколо особистого життя П.СИМОНЕНКА, завдала значного удару по іміджу партії. «Петру Миколайовичеві необхідно серйозно задуматися про все: про сім`ю, про життя, яке він прожив з сім`єю. І зокрема про те, що розповідає його нова супутниця Оксана в інтерв`ю ЗМІ. Своїми розповідями вона завдала більше шкоди, ніж інші інформаційні повідомлення. Сьогодні по партії битимуть. Адже ми стоїмо не тільки на ідеологічних принципах, але й позиціях високої моралі. А після цього випадку дуже важко нам буде судити когось іншого», - сказав він.

Як сказав Л.ГРАЧ, у провокаціях стосовно П.СИМОНЕНКА звинувачують і його. «У зв`язку з цим вже сьогодні намагаються і мене звинуватити у чортзна-яких гріхах. Зокрема є твердження, що мало не я спровокував цю подію», - сказав він.