Гранти надаватимуться інститутам громадянського суспільства на проекти за тематичними напрямками / oda.zt.gov.ua

Житомирська облдержадміністрація розпочала прийом конкурсних пропозицій від інститутів громадянського суспільства області для реалізації їхніх проектів, повідомляє прес - служба ОДА.

Як повідомляв УНІАН, відповідне рішення затвердила обласна Координаційна рада з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства в області 21 червня цього року.

Загальний фонд фінансової підтримки, який виділяється з обласного бюджету, становить 1 млн грн.

Відео дня

Читайте такожПершим результатом роботи Координаційної ради при Житомирській ОДА є конкурс на гранти для громадських організацій

Гранти надаватимуться інститутам громадянського суспільства на проекти за тематичними напрямками: соціально-економічний розвиток області, впровадження реформи децентралізації, національно-патріотичне виховання дітей та молоді та спорт, культурно-просвітницькі заходи, проведення соціологічних досліджень, тощо.

"Інститут громадянського суспільства може подати лише 1 конкурсну пропозицію. Оптимальна сума гранту – до 100 тис. грн , проте розглядатимуться й проекти з іншими бюджетами", - зазначають в облдержадміністрації.

З умовами конкурсної пропозиції можна ознайомитись на сайті Житомирської ОДА.Там також повідомляється, за якими саме критеріями Координаційна рада визначатиме переможців.

Конкурсні пропозиції прийматимуться у робочі дні (понеділок-четвер: з 9.00 до 18.15; п'ятниця: з 9.00 до 17.00; обідня перерва: з 13.00 до 14.00)  за адресою : м. Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 1, каб. 225 (управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації).  Контактні телефони : (0412) 47-46-18; 47-46-25. 

 Прийом документів триватиме з 1 до 30 липня 2017 року.