Заступник голови Партії регіонів Ганна ГЕРМАН вважає, що член фракції Партії регіонів, народний депутат Віктор ТИХОНОВ повинен вибачитися перед своїм однопартійцем Рінатом АХМЕТОВИМ.

Про це йдеться у переданій УНІАН прес-службою Партії регіонів заяві Г.ГЕРМАН.

«Кожна людина має відповідати за свої слова. Образа, яку В.ТИХОНОВ завдав Р.АХМЕТОВУ, несправедлива. Це образа для всієї партії. Тому В.ТИХОНОВ повинен чесно і по-чоловічому знайти в собі мужність публічно попросити вибачення у Р.АХМЕТОВА», - вважає Г.ГЕРМАН.

Відео дня

Вона також підкреслила, що «члени Партії регіонів, які пройшли дуже суворі випробування у 2005 році, завжди черпали сили і мужність з прикладу Р.АХМЕТОВА, який в усіх ситуаціях поводився дуже достойно».

«Рядові партійці сприймають образу на адресу Р.АХМЕТОВА як образу всієї партії», - зазначила Г.ГЕРМАН.

Як повідомлялося, в одному із інтерв’ю В.ТИХОНОВ, зокрема, висловив незадоволення тим, що Р.АХМЕТОВ побажав українському уряду якнайшвидшого виходу з кризи, а також висловив невдоволення поведінкою Р.АХМЕТОВА у 2005 році, коли «прем’єр-міністру ТИМОШЕНКО фірмову футболку «Шахтаря» одягав».

У свою чергу Р.АХМЕТОВ підтвердив, що бажає уряду Ю.ТИМОШЕНКО подолати кризу, оскільки хоче гідної роботи, зарплати й життя українцям.

«Що стосується пана ТИХОНОВА, то якщо він бажає, щоб криза перемогла Україну, нехай про це публічно скаже. Якщо криза здолає Україну – це означає зростання безробіття і бідність», – сказав Р.АХМЕТОВ.

Див. також "Дони проти лугів: фінальний раунд?"