Лідер партії “Єдиний центр”, народний депутат Ігор КРІЛЬ називає кон’юнктурним рішення представників Черкаської обласної організації про вихід з партії.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі партії.

«У рішенні ради Черкаської обласної організації “Єдиного центру” немає політичної позиції, лише політична кон`юнктура, яка викликана сильним тиском з боку адмінресурсу» - заявив І.КРІЛЬ.

Відео дня

Він зазначив, що “Єдиний центр” уже активно боровся із урядовим та регіональним адмінресурсом під час цьогорічних виборів до місцевих органів влади та перемагав на цих перегонах. «Впораємося і з тиском і з боку голів обласних держадміністрацій», - додав лідер партії.

І.КРІЛЬ переконаний, що «вихід із партії кон’юктурних людей лише зробить ще більш монолітним “Єдиний центр”. Це дасть нам змогу війти у виборчу кампанію командою однодумців, а не біржею працевлаштування для місцевих князьків. І ми зможемо гарантувати, що кожен, кого “Єдиний центр” делегуватиме у владу, буде відстоювати інтереси громадян України, а не триматися за свою посаду і шукати чийогось покровительства».

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 травня, рада черкаської обласної організації партії “Єдиний центр” на чолі з першим заступником голови Черкаської облдержадміністрації Петром ГАМАНОМ заявила про вихід із партії.

За інформацією прес-служби Черкаської облдержадміністрації, за попередньою інформацією, таким чином рада облорганізації продемонструвала свою незгоду з позицією екс-глави Секретаріату Президента України, члена президії “Єдиного центру” Віктора БАЛОГИ.